SERVICE

BÅTFÖRVARING

BÅTSKADECENTER

Solna Marin AB – Slagsta/Norsborg

På södra sidan stan mellan Stockholm och Södertälje har vi vår anläggning i Slagsta. Sommartid har vi verkstaden på Slagsta marina och vintertid förvaringshallar för båtförvaring i Slagsta centrum.

TELEFON

0851977790, knappval 2.

Öppettider
Måndag-fredag
7.00-16.00
Stäng vecka 29-31
Övriga tider enligt överenskommelse

På Slagsta Marina har vi vår verkstad precis bakom sjömacken. Ni hittar oss även i vårt kontor i den gamla restaurangbyggnaden.

Sommaren 2018 kommer vår anläggning i Slagsta hålla stängt mellan vecka 29-31 men resten av sommaren har vi öppet som vanligt, måndag till fredag mellan 07.00-16.00.

Vår vinteranläggning i Slagsta ligger i Slagsta Strand köpcentrum. Här erbjuder vi över 2500 kvm varmhall för vinterförvaring av både båtar, bilar, mc och vattenskotrar. Utöver förvaringen kan du få din båt servad, reparerad, bottenmålad och polerad under vintervilan. Du kan även passa på att låta oss installera extrautrustningen du saknade under säsongen.

Självklart är vår anläggning larmad samt bevakad av Securitas. Tyvärr har vi ingen möjlighet för ”gör det själv-hall” p.g.a. säkerheten. Behöver du tillgång till din båt under förvaringen bokar vi en tid för detta.

Du lämnar och hämtar din båt vid vår egna betongbrygga på Slagsta Marina. Bryggan är märkt med orange Solna Marinskylt och du ser den direkt till höger när du kommer in till marinan sjövägen.

Vi transporterar sen båten vidare till vår förvaringshall som ligger strategiskt endast 3 min från Slagsta Marina.

Samarbete

Slagsta marina är Mälarens största marina och erbjuder bland annat sommar- och vinterplatser, gästhamn och sjömack. Läs mer på http://www.slagstamarina.se