Vinterförvaring utomhus

Funderar du på vinterförvaring utomhus i år?

Vi erbjuder fullserviceförvaring på vår mark på Rindö. I vinterförvaring ingår upptagning, avpallning, förvaring, utvändig avspolning med högtryckstvätt upp till relingslist samt sjösättning. Vid vinterförvaring utomhus ingår även inplastning.

Av försäkrings- och säkerhetsskäl finns ingen möjlighet att få tillträde till båten under förvaringstiden, det vill säga det är inte möjligt att själv komma och vårrusta eller arbeta på båten under förvaringen. Självklart är du välkommen på en kopp kaffe för att titta till den.

Vi kan utföra alla förekommande reparationer, service och underhåll på båten under förvaringen och monterar även extrautrustning om du är sugen på det, så båten är helt redo för avfärd direkt vid sjösättning!

Kontakta oss för offert på forvaring@solnamarin.se. Varmt välkommen!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *