Marintekniker till verkstad på Rindö

Vi söker nu en erfaren mekaniker som brinner för att arbeta med båtar och motorer. Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service och installationer samt uppstart och provkörning av båtar. Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och att ge hög service. Du är noggrann, strukturerad, stresstålig, initiativrik och har hög ansvarskänsla och arbetsmoral. Vi ser gärna att du har marin utbildning i grunden och yrkeserfarenhet värderas högt.

Tjänsten tillsätts omgående för rätt sökande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Läs mer på Blocket Jobb

https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-vaxholm/Solna-Marin-i-Stockholm-AB/Marintekniker-till-verkstad-p%C3%A5-Rind%C3%B6/1782666

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *