Båtförvaring Rindö/Vaxholm

SERVICE

BÅTFÖRVARING

BÅTSKADECENTER

Solna Marin AB – Dyvik/Åkersberga

Vår anläggning i Dyvik utanför Åkersberga är vårt största båtskadecenter. Här utför vi allt från årliga servicar och vinterkonserveringar till stora reparationer i samarbete med försäkringsbolag och montering av nya motorer.

TELEFON

0851977790, knappval 1.

Öppettider
Måndag-fredag
7.00-16.00
Övriga tider enligt överenskommelse

Dyvik marina

Vår största anläggning ligger på Dyvik Varv ca 2 mil norr om Åkersberga där vi även har vårt båtskadecenter.

Vi samarbetar med Skärgårdsassistans och Sjöassistans och de flesta försäkringsbolag och tar emot allt från sjunkskador, brandskador, stöldskador till enklare grundstötningar. För akut hjälp kontakta www.sjoassistans.se eller www.skargardsassistans.se.

Vid mindre skador eller vid service, konservering, reparationer kommer vi gärna ut och hjälper dig på plats med våra fullt utrustade servicebussar. Vill ni hellre komma till vår verkstad kan vi förutom en kopp kaffe erbjuda både lånebåt och lånebil för att underlätta dagen för er.

Vi utför även komplett båtbärgning med kranbåt och dykare samt båtskrotning där vi uppfyller alla miljöregler. Behöver båten bogseras sjövägen eller transporteras på land ordnar vi självklart det med.

Samarbete

Dyvik

Dyvik Varv, har båtplatser sommar som vinter och en åretruntöppen sjömack och sjöbutik. För prisuppgift/bokningsförfrågan på sommarplatser och vinterförvaring  hänvisar vi direkt till www.dyvik.se

dyvik
båtbensin