Båtförvaring Rindö/Vaxholm

SERVICE

BÅTFÖRVARING

BÅTSKADECENTER

Båtförvaring i Stockholm – vinterförvaring av båt

Vi erbjuder båtförvaring och vinterplatser för båt, MC och jetski i larmade varmhallar och utomhusplatser i vår anläggning på Rindö.

Du lämnar båten vid anvisad brygga på hösten och hämtar vid samma brygga när din båtsäsong börjar igen. Vi kan hämta och lämna vid din hemmahamn om det passar dig bättre.

I vinterplats av båt ingår upptagning, avpallning, förvaring, utvändig avspolning med högtryckstvätt upp till relingslist samt sjösättning. Vid vinterförvaring utomhus ingår även inplastning. Eventuell kostnad för konservering av färskvattensystem, toa, elverk m.m. tillkommer.

Du som har vinterplats hos oss måste ha din ögonsten helförsäkrad. Atlantica lämnar 10% på premien om du anmäler att båten står hos oss under vintern.

Upptagning startar normalt mitten av september och sjösättning börjar ske i samband med islossning ca 15 april (beroende på väder och isläge). Upptagning av båtar sker måndag till torsdag mellan 7.00-15.00.

Bokningsavgift på 5 000 kr betalas efter godkänd/överenskommen bokning. Förvaringskostnad och service faktureras 10 dagar netto, fakturan kommer skickas i samband med upptagning av båten. Övriga beställda arbeten faktureras 10 dagar netto efter att de är utförda. Önskas förvaring även under sommarhalvåret tillkommer förvaringskostnaden -50%. För fullständiga villkor, läs hela vårt avtal här.

Inget tillträde till båtarna/objekten är möjlig under förvaringstiden av försäkringsskäl, d.v.s. det är inte möjligt att vårrusta eller arbeta med båten under förvaringen. Det gäller även vid förvaring utomhus. Självklart är du välkommen att dricka kaffe och titta till båten.

Vi kan utföra alla förekommande reparationer, service och underhåll på båten under förvaringen. Vi är auktoriserade på Volvo Penta, Mercury, Honda och Suzuki men arbetar med alla material och fabrikat, läs mer om service och reparationer här.

Vi monterar all extra utrustning och tillbehör som du önskar till nästa båtsäsong t.ex. GPS, bogpropeller, peke, ankarspel, extra batteri m.m. Vi utför även rekond, polering, bottenmålning samt kapelltvätt och kapellreparationer.

Under sommaren erbjuder vi förvaring av din båtvagn för 1 000 kr.

Vi håller oss informerade om och uppfyller de krav som ställs på oss i såväl lagstiftning som samhället och från våra kunder gällande båtförvaring i Stockholm.

båthall
båtförvaring
båthall
inomhus båtförvaring

Priser för förvaring

BÅT

inomhus eller utomhus

kontakta

oss för

offert

MC

uppställning
oktober – juni

3000 kr

extra månad (pris per månad)

300 kr

BIL

uppställning
oktober – juni

9000 kr

extra månad (pris per månad)

1000 kr

JETSKI

uppställning
oktober – juni

4 500 kr

extra månad (pris per månad)

500 kr

HUSBIL

kontakta

oss för

offert

Instruktioner vid lämnade av båt i Rindö Hamn – Oxdjupet

I Rindö Hamn – Oxdjupet mot Värmdösidan har vi egna platser utanför och i båthuset men även i Rindös Gästhamn nedanför restaurang Batteriet. Alla platser är uppmärkta med orange skyltar ”Reserverade Solna Marin” Fendra på båda sidor innan ni kommer till hamnen.

Båthuset, 4 st platser midskepps i vinkel på vänster sida om båthuset. 2 platser inne i båthuset OBS! endast på vänster sida Om fullt på alla platser lägg er midskepps på annan båt.

Rindö Gästhamn, 3 st platser nr 8, 9 och 10.

Nycklar överlämnas enligt särskilda instruktioner.