Båtförvaring Rindö/Vaxholm

SERVICE

BÅTFÖRVARING

BÅTSKADECENTER

Reparation av aluminiumbåtar

Trenden går mer och mer mot underhållsfritt och aluminiumbåtar är hetare än någonsin just nu. Ett bra, slitstarkt och rejält material att bygga båtar i. Problemet har tidigare varit att kunna laga dem på ett snyggt och hållbart sätt, men nu kan Solna Marin erbjuda ett riktigt bra helhetskoncept vid reparation av aluminiumbåtar.

Ett stort bekymmer som uppkommit med dessa båtar är dock när det utsätts för olyckor och skador. Att reparera aluminium är inte särskilt lätt och det krävs god kunskap för att kunna göra jobb som ser tillräckligt bra ut estetiskt och även håller för framtida användning.

Solna Marin AB är väldigt stolta att presentera en helhetslösning på skadade aluminiumbåtar, något som saknats i branschen.

Med mycket erfarenhet av sjunkskador, grundkörningar, stölder med mera vet vi hur vi ska gå tillväga för att få en så kostnadseffektiv lösning som möjligt där kunden och försäkringsbolaget känner sig nöjda i alla lägen.

Här under syns bilder på en helt ny Buster Magnum som lagats i stäven, en helt ny Buster XXL med brännskador på akterspegel från motorstöld och en Silver Hawk under arbete med buckligt fördäck efter en storm.

Vi levererar prisvärda lösningar med extremt nöjda kunder så vid skador på alumiunbåtar – hör av er till oss!

båtskadecenter
aluminiumbåt
aluminiumbåtlagning
lagning aluminiumbåt