Båtförvaring Rindö/Vaxholm

SERVICE

BÅTFÖRVARING

BÅTSKADECENTER

Stöldmärkning av båt

Vi är auktoriserade återförsäljare till Securmark och utför stöldmärkning av t.ex. din båt, motor, MC eller vattenskoter.

STÖLDSKYDD VIA GPS SÄNDARE

Vi är certifierade återförsäljare till North Tracker och utför stöldmärkning av din båt, motor, MC eller vattenskoter

Som ägare av en båtmotor löper du tyvärr en mycket hög risk att bli utsatt för stöld. Många försäkringsbolag kräver ett spårsystem för att ge högsta premiereduktion på din försäkring. Ett stöldskydd med NorthTracker Scout har upp till fem års batteritid och göms enkelt i en utombordare eller en båt. Gps:en fortsätter sända position i hela Europa så att din båt lätt återfinns vid stöld. Scout är väldigt lätt att gömma in en utombordare eller i din båt. Installationen är mycket enkel då det inte krävs någon koppling till externt batteri.

Machine

NorthTracker Machine ger ett stöldskydd som fungerar i hela Europa. Gps:en sänder position i realtid och du vet därför exakt var den befinner sig, hela tiden. Machine kan även användas i trygghetssyfte. Skulle något hända dig kan den som har tillgång till inloggningen alltid se var du befinner dig och på så sätt komma till undsättning.

Scout

NorthTracker Scout sänder en position per dygn. Mellan intervallen ligger den i djup sömn och kan därför inte scannas och hittas av tjuvar. Om gps:en lämnar en säkerhetszon ändras intervallet automatiskt till varje timme med möjlighet till tätare spårning när det behövs. Ett säkert stöldskydd som fungerar i hela Europa.

Läs mer på North Trackers hemsida www.northtracker.com

Priser för stöldmärkning av båt och/eller motor

Stöldskydd SCOUT

2.700kr inkl. installation

Plus ev torr och sjösättning

Stöldskydd MACHINE

3.900 kr inkl. installation

plus ev. torr- och sjösättning

Information

många försäkringsbolag ger rabatt på premien om båten är stöldskyddsmärkt.